Football Talk

Live: Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-0 (Τέλος αγώνα)

Live: Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-0 (Τέλος αγώνα)
Την πρώτη μάχη για τα play off του Europa League, δίνει απόψε (19/08, 22:00) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, με φόντο ένα σκορ-πρόκρισης για τους ομίλους της διοργάνωσης. Το "BN Sports" και ο Νότης Χάλαρης θα σας μεταφέρει όσα θα γίνουν στο ματς του "Γ. Καραϊσκάκης".
Σχετικά Άρθρα
Τέλος αγώνα!

68ο λεπτό: ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Η ομάδα του Πειραιά παίρνει σαφή προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μποζίνκοφ πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής και άθελά του, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-0!


66ο λεπτό:
Αγγίζει και το τρίτο γκολ ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι ασταμάτητοι, με τον Τσόβαν να σώζει ξανά τους Σλοβάκους. Συγκεκριμένα, σταμάτησε ξανά τον Μασούρα, με τον Αγκιμπού Καμαρά να χάνει το σουτ σε κενή εστία.

62ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Μασούρας βγήκε στην αντεπίθεση έπειτα από ένα εξαιρετικό βολέ του Βάτσλικ, έκανε το σουτ με το αριστερό αλλά ο Τσόβαν έκανε ακόμα μία εξαιρετική επέμβαση.

52ο λεπτό: ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Ο Παπέ Αμπού Σισέ βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και διπλασιάζει τα τέρματα για τους "ερυθρολεύκους", οι οποίοι παίρνουν σαφή προβάδισμα πρόκρισης.


50ο λεπτό:
Ακόμα μία φάση για τον Ολυμπιακό. Ο Αγκιμπού Καμαρά έπιασε το σουτ από το ίδιο σημείο με τον Εμβιλά, όμως η προσπάθεια του είχε και ίδια κατάληξη.

48ο λεπτό: Ο Γιαν Εμβιλά, όπως και στην αρχή του παιχνιδιού, έκανε την πρώτη τελική του δευτέρου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα έπιασε το σουτ στα όρια της περιοχής, όμως ο Τσόβαν είδε την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου!

Τέλος αγώνα για το ΠΑΟΚ-Ρίεκα, όπου ο ελληνικός σύλλογος ισοφάρισε σε 1-1 στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και μένει ζωντανός για την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League. Δείτε εδώ τι συνέβη στον αγώνα.


Τέλος πρώτου ημιχρόνου!

37ο λεπτό: ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Υπέροχο γκολ του Μαντί Καμαρά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες στην περιοχή και με ένα φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό, νίκησε τον Τσόβαν για το 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού.


28ο λεπτό: Ακόμη μία τρομερή φάση για τον Ολυμπιακό! Λίγα δευτερόλεπτα μετά τον Ελ Αραμπί, και ο Σισέ νικήθηκε από τον Τσόβαν. Ο Σενεγαλέζος στόπερ έπιασε ένα δυνατό σουτ στην περιοχή, όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας το απέκρουσε, κρατώντας το 0-0.


27ο λεπτό: Απίστευτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Βάτσλικ έβγαλε τον Αγκιμπού Καμαρά στην αντεπίθεση, εκείνος βρήκε τον Μασούρα, ο οποίος με την σειρά του, έβγαλε τον Ελ Αραμπί μπροστά από τον Τσόβαν. Ο πορτιέρο της Σλόβαν απέκρουσε εντυπωσιακά το τετ-α-τετ.

23ο λεπτό: Άγγιξε το 1-0 ο Ολυμπιακός με τον Παπέ Σισέ. Ο νεαρός στόπερ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και για πολύ λίγο δεν κατάφερε να τσιμπήσει την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα.

10ο λεπτό: Ο Παπέ Αμπού Σισέ έχει ξεκινήσει το παιχνίδι με δύο σωτηρίες επεμβάσεις σε αντεπιθέσεις της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

5ο λεπτό: Πρώτη τελική για τον Ολυμπιακό. Ο Γιαν Εμβιλά επέλεξε να σουτάρει από μακριά, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι Τσόβαν!

Έναρξη αγώνα!

Πριν λίγο, ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στην κάμερα του "Mega" κάνοντας λόγο πως ο στόχος του Ολυμπιακού είναι ο τελικός του Europa League και γιατί όχι, να κατακτήσει και το τρόπαιο κιόλας. Δείτε όσα είπε.


Σε 10 λεπτά ξεκινάει το παιχνίδι!

Το άλλο ματς με ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα, είναι αυτό του ΠΑΟΚ με την Ριέκα για τα play off του Europa Conference League. Ο Δικέφαλος είναι πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 1-0.


Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός προέρχεται από τον αποκλεισμό επί της Λουντογκόρετς Ράζγκραντ στον τρίτο προκριματικό του Champions League. Αντίθετα, η Σλόβαν Μπρατισλάβας πέρασε με ευκολία το εμπόδιο της Λίνκολν στην ίδια φάση του Europa League.

Από την άλλη, η Σλόβαν Μπρατισλάβας θα παραταχθεί με τον Τσόβαν κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιός μπακ ο Πάουσεκ, αριστερός ο Μπόζικοφ, στόπερ οι Αμπένα - Κάσια. Αμυντικοί χαφ οι Κανκάβα - Ντε Καμπς, μεσοεπιθετική γραμμή με Βάις (δεξιά), Ιμπραχίμ (μέση) και Ζμρχαλ (αριστερά), με τον Κάβριτς στην κορυφή.

Έχουν γίνει γνωστές οι εντεκάδες των δύο ομάδων, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει φανέλα βασικού στον Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του στην ομάδα του Πειραιά.

Μαζί θα παρακολούθησουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα play off του Europa League.

Καλησπέρα σας.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0